Писателката Саманта Грант , полусестра на бъдещата британска принцеса Меган Маркъл

...
Писателката Саманта Грант , полусестра на бъдещата британска принцеса Меган Маркъл
Коментари Харесай

Полусестрата на Меган с потресаващи разкрития за сватбата на актрисата и принц Хари

Писателката Саманта Грант, полусестра на бъдещата английска принцеса Меган Маркъл е гневна откакто кралското семейство заяви, че поканите за сватбата към този момент са пуснати, а нейната я няма на никое място. На сватбата в Уиндзор са поканени 600 души, а фамилията на някогашната актриса към момента не е получила предложения, споделя тя, пише Трафик нюз бг.

„ Мисля, че семейството трябва да бъде в листата с поканените. Чичото и брат ми, приятелите й от последните 30 години … фамилията си е семейство ", казва Грант.

В листата с посетители има доста известни персони, както и хора, които са изтъкнати с тяхната филантропична работа и изключителни житейски истории, само че няма да има политици, което значи, че някогашният американски президент Барак Обама и брачната половинка му няма да получат предложения, макар че са близки приятелите на Хари, написа Zanas.eu.

Източници, близки до кралския дворец заявиха, че в листата с гостите имало членове на семейство Маркъл, което се удостоверява и от самата бъдеща принцеса, написа Блиц.

" Разбира се, татко ми ще бъде с мен " – сподели Маркъл. Изглежда, че поканата си не е получила единствено полусестрата на Меган, която не престава да я нападна обществено.

Тя е декларирала, че принц Хари би оставил Меган, когато разбере каква е в действителност.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР